_______________

Bliv frivillig i EH Aalborg - Tilmeld dig her: https://forms.gle/GggjygbdMCAMc2wJA

Nu er vi snart klar til en ny sæson og i den forbindelse søger vi frivillige. Bliv en del af et skønt fællesskab og modtag sæsonkort og invitationer til ekslusive arrangementer som tak for hjælpen. Læs mere om opgaver og vilkår herunder:


Hal-opsætning:

Vi har altid brug for praktiske og stærke hænder med sans for detaljer og overblik til klargøring af hallen til hjemmekampe. Hver gang forvandler vi Skansen´s Hal 1 til EH Aalborg´s hjemmebane med gulvreklamer, plakater, klappere, oppustelige søjler og meget andet der skaber den rette håndboldstemning. Det er en fordel at du er i en fin fysisk forfatning da opgaven indeholder både løft og forskellige arbejdsstillinger. Denne opgave foregår altid ca. Tre timer før kamp, hvilket samtidigt betyder at der efterfølgende både er tid til mad, drikke og håndbold. Vi løfter i flok, så der er vil være en opgave til alle uanset erfaring - så længe man har gåpåmod og holdånd!


Café/Billet-salg:

I vores nye Café-koncept har tilskuere og sponsorer mulighed for at tilmelde sig spisning før kampene. Har modtager vores Café-værter- og værtinder gæsterne og sørger for at lokalet er klart og stemningsfyldt inden ankomst, samt at maden er indbydende og drikkevarerne er kolde. Der er altid god stemning i caféområdet med kampoplæg fra træner og velkomst ved bestyrelsen. I vores foyer møder tilskuerne vores billetsælgere og kiosk-hjælpere. Her gælder det om at holde hovedet koldt når vi før kamp og i halvlegen modtager mange gæster samtidigt. Er du imødekommende og har den gode service for øje, så er det dig vi har brug for i vores Café- og billetsalgs-team.


Storskærms operatør:

Din opgave vil bestå i at afvikle videosekvenser på storskærmen i forbindelse med mål, timeout, konkurrencer og andet. Du vil have ansvaret for at EH Aalborg´s sponsorer bliver eksponeret i hallen på en kreativ og spændende måde. Indholdet vil være udarbejdet på forhånd, men har du også erfaring med grafik/video produktion er det kun et plus.


Frivillig i EH Aalborg:

Alle frivillige modtager to sæsonkort, samt mad og drikke til de kampe hvor man er tilmeldt som medhjælper. Som frivillig indgår man i en vagtplan for sæsonen med minimum fire vagter, men flere kan selvfølgelig tilvælges.

Alle frivillige i EH Aalborg er samtidigt inviteret til den årlige julefrokost med klub og spillere, samt sæson-afslutningsfest eksklusivt for klub og frivillige.

Tilmeldte vil blive inviteret til et introduktionsmøde forud for første hjemmekamp- Mødet afholdes Tirsdag d. 13. September kl. 19.00 i Skansen (Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby).


Bemærk at første hjemmekamp mod Gudme HK rykkes til Fredag d. 16/9


EH Aalborg er en håndboldklub bestående af kontraktspillere samt en frivillig bestyrelse og arbejdsgruppe. Frivillighed er altafgørende i EH Aalborg. Vi arbejder udfra en fælles mål om at skabe de bedst mulige forudsætninger for Nordjysk damehåndbold, talenterne i regionen og på sigt at få Aalborg tilbage i toppen af håndbold på damesiden. Vil du være en del af vores mission så tilmeld dig som frivillig og bliv samtidigt en del af et passioneret fællesskab hvor der også er tid til håndbold og samvær undervejs.

_______________

Bliv frivillig i EH Aalborg - Tilmeld dig her:


https://forms.gle/GggjygbdMCAMc2wJAKampprogram kan ses her - Hjemmekampe EH Aalborg


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram