Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

GOD STEMNING INDEN KVALKAMPEN: VI SKAL GÅ VIDERE

23. april 2021

Køb en virtuel støttebillet via MobilePay. Send 50 kr. til 47643. Husk at skriv EH + (dit telefonnummer) i beskedfeltet ved overførslen. Så er du med i kamplotteriet med flotte præmier.

Læs mere her: https://ehaalborg.dk/koeb-virtuel-stoettebillet-til-loerdag-og-deltag-i-lotteriet/

Af Stefan Holmager Larsen

Kvalifikationsspillet til Bambusa Kvindeligaen står for døren, og håndboldkvinderne fra EH Aalborg er toptunede før det går løs i bedst af tre kampe mod rivalerne fra SønderjyskE. De to mandskaber sluttede årets 1. division af som nummer to og tre, hvor Aalborg endte med 34 point mod sønderjydernes 32. Derfor skal de to hold nu ud i en direkte duel om videre avancement i slutspillet, og her er aalborgensernes målsætning ganske tydelig.

– Vi skal gå videre. Det er klart. Vi skal være bedst af tre kampe mod SønderjyskE, lyder det fra EH Aalborg-træner Allan Heine.

De to hold har haft fornøjelsen af at møde hinanden hele tre gang i denne sæson – to opgør i ligaen og et enkelt møde i pokalturneringen er det blevet til, og mens sønderjyderne vandt det seneste opgør med 21-31 i Nørresundby kort før jul, så har EH Aalborg vundet begge opgør i Aabenraa; 18-22 i 1. divisionen og 25-26 i pokalturneringen Santander Cup. Det er derfor to hold, som kender hinanden aldeles godt.

– Jeg vurderer Sønderjyske og os til at være to meget lige hold, og hvis det ene hold rammer den lige i rumpetten, og det andet hold ikke rigtigt præsterer, så kan der godt være stor forskel på dagen, men set over en bred kam, så er det to hold, der er meget jævne, og derfor tror jeg også, at det er små detaljer, der kan blive afgørende til allersidst i sådan nogle kampe her. Det kan man også se på turneringen; der er spillet rigtig mange kampe, og der er kun to point til forskel, siger Allan Heine.

Træningskamp mod slutspilsdeltager

For at bringe de små marginaler over i nordjysk favør har EH Aalborg varmet op til årets vigtigste kampe med et træningsopgør i midtugen mod Aarhus United, der i øjeblikket spiller slutspil i Bambusa Kvindeligaen, og her fik cheftræner Allan Heine rig mulighed for at prøve nye taktiske dessiner og tilbagekomne spillere af i en kamp, der blev spillet over to gange 35 minutter.

– Vi havde en god træningskamp mod Aarhus United, og det gik egentligt rigtig fint i forhold til de ting, vi gerne ville prøve af, og den måde, som spillerne tacklede det på. Vi fokuserede på at få testet nye taktiske elementer og træk af imod så stærkt et hold som Aarhus United, der i højde og drøjde godt kan minde en lille smule om SønderjyskE. Jeg synes egentligt, at vi både defensivt og offensivt viser nogle fine takter, og det gør selvfølgelig, at der er en god tro på det, og en god stemning i forhold til, at vi kan klare den opgave, som vi nu engang er blevet stillet overfor i forhold til kampene mod SønderjyskE, siger Allan Heine.

Kampen mellem EH Aalborg og SønderjyskE spilles lørdag den 24. april klokken 14.00 i Nørresundby Idrætscenter. På grund af de nuværende coronarestriktioner er det ikke muligt at lukke publikum ind i hallen, men kampen kan ses direkte på vores facebookside.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram