Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Hjemme igen fra Annliz Cup Sverige

19. august 2022

Tekst af Cheftræner Peter Jagd

Så landede vi fra en god weekend til Annliz Cup i Sverige. Tre kampe på tre dage som var hårde på skadesfronten, men som også gav os et rigtig stort håndboldmæssigt udbytte!

Fredag havde vi en lang dag på farten. Næsten 8 timer fra afgang i Aalborg til ankomsten i Skövde, som gav nogle timer på færgen med hygge og spil. Aftenens kamp mod Önnereds blev dog ingen succes. Det var et rigtig stærkt hold, men vores præstation var langt, langt under niveau - men det var også nemt og hurtigt at blive enige om, og derfor gjorde vi også klar til at steppe op dagen efter.

Lørdag startede med hygge for pigerne i Simsjön samt tid til hvile og en lur. Aftenens kamp mod Skövde blev en markant større succes på præstationen, og det resulterede også i en 2-måls sejr. Vi kom ind med et helt andet udtryk end fredag aften, og kunne dermed levere en meget, meget bedre præstation individuelt og som hold. Gode præstationer medfører ofte gode resultater, og det gjaldt også lørdag aften.

Søndag måtte vi spille med en noget smallere trup, end vi startede med fredag aften, men ud fra forudsætningerne om en lille bredde (og tredje kamp på tre dage), fik vi faktisk leveret en godkendt præstation. Trætheden var til at få øje på, men præstationen var godkendt, og dét tager vi med os videre.

Foto: Annliz Cup
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram