Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Holstebro blæst ud af hallen

17. februar 2023

Et fokuseret og stærkt spillende EH Aalborg var klar fra kampens første minut i topkampen mod Holstebro Håndbold på hjemmebanen i Nørresundby Idrætscenter. Og lad det være sagt og stormen "Otto" gav medvind til hjemmeholdet.

En stærkt spillende Mette Brandt Nielsen scorede til 1-0 og herefter var det hjemmeholdet med Mette Brandt Nielsen i spidsen, der styrede spillet. Forsvaret var bundsolidt krydret med gode målvogter præstationer.

Midtvejs i første halvleg scorede Frida Høgaard Nielsen to gange i træk og øgede stillingen fra 8-4 til 10-4 mod et modløst Holstebro mandskab, der havde det svært i en første halvleg, der endte med pauseføring til 16-11 i hjemmeholdets favør. Frida Høgaard Nielsen blev topscorer for hjemmeholdet på en aften, der gav ligadrømme til den kommende sæson.

Fra starten af anden halvleg viste EH Aalborg stadig høj klasse i forsvaret og der skulle gå 12 minutter af anden halvleg før gæsterne scorede deres andet mål i anden halvleg til stillingen 22-13. Men kampen var allerede afgjort. På en aften med mange store præstationer fra EH Aalborgs side af, kunne hjemmeholdet køre en sikker sejr i hus på 28-17

Sillinger undervejs: 2-1, 5-2, 8-4, 13-6, 15-8, 20-12, 23-13, 27-16,

Målscorer: Frida Høgaard Nielsen 6, Mette Brandt Nielsen, Marlene Lau Dahlmann 4, Astrid Lynnerup 4, Andrea Jacobsen 4, Mille Eisenhardt 1, Cecilie Termansen 2, Märtha Hedenquist 1, Sofie Lassen Nygaard 1

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram