Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Holstebro tog første stik

15. april 2023

Lørdag eftermiddag var der i Nørresundby Idrætscenter lagt op til et brag af en oprykningskamp mod Holstebro Håndbold, men desværre blev det aldrig EH Aalborgs kamp på en dag, hvor gæsterne var et niveau bedre end EH Aalborg.

Fra starten viste Holstebro sig klar til til kamp og var hurtigt foran med 0-2, men på trods af EH Aalborg kæmpede bravt med at finde angrebsløsninger, der kunne lukke gæsternes forsvar op, lykkedes det alligevel EH Aalborg komme til pause kun bagud 12-13.

På trods af en kort opblomstring fra starten af 2. halvleg for hjemmeholdet og en 14-13 føring ved Astrid Lynnerup, var det tydeligt, at gæsterne fra Holstebro var det bedste hold på dagen. De spillede hurtigt og direkte, hvorimod EH Aalborg blev mere og mere rådvilde som 2. halvleg gik.

Holstebro Håndbold tog en fortjent 20-27 med sig hjem til Holstebro. Kravet er nu, at EH Aalborg skal vinde returkampen på fredag i Holstebro såfremt sæsonen ikke skal slutte allerede på fredag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram