Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Ida-Louise Andersen vender tilbage til EH Aalborg

11. februar 2021

Vi er meget glade for at kunne offentliggøre at Ida-Louise Andersen vender tilbage til EH Aalborg fra næste sæson. Ida kom til klubben forud for sæsonen 19/20 hvor hun hurtigt gjorde sig bemærket på venstrefløjen. Ida-Louise var meget vellidt i klubben og vi glæder os til at få en nu mere erfaren liga-håndboldspiller tilbage i folden. Velkommen tilbage Ida, vi glæder os til at se dig til sommer!

Allan Heine udtaler:

“Ida-Louise har tidligere været en del af EH Aalborg og at hun nu vender tilbage til klubben vidner om de ambitioner og mål vi har i klubben. Vi ønsker at opretholde et stærkt miljø, hvor vi sammen og hver for sig udvikler os i en positiv retning. Ida kommer med erfaringer fra ligaen og det ser vi frem til at gøre brug af ligesom Idas positive mindset passer rigtig godt ind i den måde vi griber tingene an.”

Ida udtaler:

“Jeg er super glad for at skulle være en del af EH Aalborg fra næste sæson. Jeg ved, at jeg kommer til at indgå i et rigtig godt træningsmiljø, og jeg ser frem til samarbejdet med Allan! Jeg er sikker på, at han kan hjælpe mig med at lægge lag på mit spil. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at kæmpe om en masse point sammen med pigerne.”

Af Simon Knøsgaard

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram