Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

JESSE VAN DE POLDER FORTSÆTTER I ANDEN DANSK HÅNDBOLDKLUB

15. april 2021

Fra næste sæson skifter Jesse Van De Polder klub og forlader dermed EH Aalborg efter en enkelt sæson i målet. Jesse kom til Aalborg med en tysk Bundesliga bronzemedalje om halsen og gjorde sig hurtigt bemærket med flere iøjnefaldende præstationer. Specielt Jesses igangsætninger imponerede EH Aalborgs fans ligesom hendes smittende humør har gjort Jesse til en vellidt person i EH Aalborg. 

“Jesse har i sin tid i Aalborg udviklet sig både på og uden for banen og det har været en fornøjelse at træne hende i denne sæson. Nu hvor Jesse skal videre i sin karriere, så er jeg utrolig glad på Jesse’s vegne over at hun har fundet præcis det match hun ledte efter – selvom jeg ikke ser frem til at møde hende på banen” udtaler Allan Heine med et glimt i øjet.Vi vil gerne takke Jesse for hendes flotte præstationer i løbet af sæsonen og professionelle mindset. Vi glæder os til sammen at afslutte sæsonen på bedste vis.Veel succes Jesse!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram