Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Kamp på sydfyn

2. januar 2023

Søndag d. 8. januar kick starter EH Aalborg 2. halvdel af sæsonen. EH Aalborg indtager rækkens første plads med Holstebro Håndbold og Bjerringbro fH 2 pont efter. Der venter en utroligt spændende halvsæson inden det hele afgøres i foråret.

Turen går til Sydfyn, hvor Gudme HK venter på udebane. I sæsonens første opgør vandt EH Aalborg med overbevisende 30-19, men det er et forandret Gudme-hold der venter i weekenden, udtaler cheftræner Peter Jagd:

"Gudme HK har virkelig ændret spillestil, siden vi mødte dem sidste gang. Deres topscorer Frida Nygaard Ulrichsen var ikke med sidste gang, men hende forventer vi klart at møde på søndag, ligesom Josefine Pytlick sidst var på vej tilbage fra en skade, men er nu tilbage i god form. Derudover er de gået over til et meget offensivt forsvar - det mest offensive af slagsen, jeg kan huske at have set i 1. Division i mange år. Det bliver derfor et tema, at der er flere dygtige spillere vi skal forholde os til defensivt, ligesom det selvfølgelig fylder meget i vores optakt til kampen, hvordan vi skal løse deres offensive forsvar".

"Vi har holdt en velfortjent julepause, har haft en god træningslejr, hvor vi bl.a. har evalueret den første halvsæson, og nu glæder vi os bare til at komme i kamp igen"!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram