Kampprogrammet spidser til

EH Aalborgs 1. Divisions Kvinder har klar kurs mod Kvindeligaen. Med et forspring på 3 point og en kamp i baghånden ser det lyst ud. Dog har kampprogrammet udartet sig sådan, at der den næste måned kommer mange spændende kampe:

Vi har spillet os selv til et rigtig godt udgangspunkt, men nu venter der nogle vigtige kampe. Vi har fået tilgang af nogle nye spillere, og derfor har det været helt perfekt for os, at vi startede ud med de tre nederste hold. Det har givet os gode muligheder for at få spillet de nye spillere ind, ligesom vi har fået prøvet nogle ting af, og alle har fået lov at byde ind i vores sejre.

Men nu spidser det til. På fredag har vi Hadsten, som er et hold, vi har stor respekt for: Det er dét hold, der har udfordret os mest i denne sæson, og de har mange dygtige spillere. Derfor står hele ugen også på at lave en formtop på fredag, så vi kan komme derfra med en sejr.

Derefter venter en masse svære kampe som f.eks. HØJ på udebane, men nu starter vi lige med at levere en koncentreret indsats på fredag” siger cheftræner Peter Jagd. Kampen mod Hadsten Håndbold spilles på fredag d. 26. januar kl. 19:00 i Skansen