Kenneth Hedegaard stopper som Assistent Træner – Fortsætter som Talentchef

Tak for nu og på gensyn 

Kenneth Hedegaard stopper som Assistent-træner ved udgangen af denne sæson – Men fortsætter i rollen som Talentschef. Kenneth var blandt ildsjælene som i sin tid definerede og skabte rammerne for det EH Aalborg vi kender i dag. En ambitiøs træner med en stor passion for talentudvikling og med en helt særlig evne til at skabe tætte relationer med sine spillere. Kenneth er eminent til at skabe tryghed og samhørighed på et hold i en præstationsverden af de helt store, hvilket kan være en af forklaringerne på hans mange meritter. Vi er selvsagt derfor også utrolig glade for at Kenneth bliver i EH Aalborg og fokuserer sin tid på det arbejde der står hans hjerte nært.

Det kan ikke beskrives, hvor stor en rolle og betydning Kenneth har haft for klubbens udvikling. Han har trænet U-15 træningsgruppen, U-17 liga-holdet, U-19 liga-holdet, 1. Division Senior-truppen samt været en del af Liga-Senior træningsteamet. Kenneth har helt naturligt besluttet at geare ned, hvilket er ham vel ondt.

Fortsætter som Talentchef
Kenneth har gennem de seneste år arbejdet på at gøre de unge klar til at tage over. Den mission er nu lykkedes, og derfor har Kenneth valgt at fortsætte sit arbejde i klubben i en mere tilbagetrukket rolle, hvor fokus er på sparring samt ansvarlighed for miljøet i EH Aalborg. Det er vi glade for og ser frem til et stærkt og kompetent samarbejde. 

Transition er det vigtigste begreb i EH Aalborg. Klubbens DNA er bygget op omkring talentarbejde med et særligt fokus på de Nordjyske talenter og deres muligheder for at spille Senior-håndbold i EH Aalborg. På nuværende tidspunkt har 7 spillere, som alle startede i U-15 gruppen for efterhånden mange år siden, taget hele turen til klubbens førstehold, hvilket Kenneth har en stor del af æren for. Ved at Kenneth fremover kan fokusere hundrede procent på talentarbejde håber vi at se endnu flere talenter “af egen avl” på førsteholdet.

Vi ser frem til et fortsat behageligt og kompetent samarbejde. 

Med sportslig hilsen 

EH Aalborg 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *