Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Kvindesporten overtager Aalborg Storcenter i dag

4. november 2022

AALBORG STORCENTER ligger gulv til det store Spinning Grand Prix som EH AALBORG og AAB KVINDEFODBOLD afholder i dag fredag den 4. november kl. 17-18 på Torvet i Aalborg Storcenter.

Der bliver masser af gevinster både til rytterne og sponsorerne, der sætter sig i sadlen til fordel for kvindesporten, men der bliver også mulighed for at publikum kan vinde en eller flere af de 250 gevinster, som kan vindes i det amerikanske lotteri – hvor overskuddet går ubeskåret til de 2 kvindeklubber.

Det bliver et show hvor Per Rishøj fra AaB speaker, der bliver masser af sjove indslag og hygge for Storcenterets gæster. Så kig forbi Torvet.

Henrik Thomsen fra EH Aalborg fortæller, at der har været god opbakning fra sponsorer til arrangementet for begge klubber. Årsagen til at vi laver arrangementet i Aalborg Storcenter skyldes, at Aalborg Storcenter gerne ville støtte op om kvindesporten i Nordjylland og det må vi sige de gør. Vi er dem meget taknemlige for denne mulig, hvor vi kan promovere kvindesporten, der lever i skyggen af herreklubberne i Aalborg – AaB, Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates.

Vi vil gerne kaste mere lys på kvindesporten og få flere tilskuere og ikke mindst give større værdi til vores mange gode sponsorer. I begge klubber kan vi sagtens bruge flere sponsorer, frivillige og ikke mindst mere opmærksomhed omkring kvindesporten generelt og de svære vilkår som kvindesporten oplever på trods af at Aalborg er en fantastisk sports by.

Billedet er fra sidste års Spinning Grand Prix i EH Aalborg – i år samarbejder AaB Kvindefodbold og EH Aalborg om arrangementet

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram