Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Laura Skovhus opereret

31. december 2023

I en udekamp i Fredericia i det sene efterår, kom Laura Skovhus i en forsvarsaktion desværre slemt til skade. Meldingen var et overrevet korsbånd, og det kommer derfor til at holde hende ude i en lang periode. Onsdag d. 20. december gennemførte hun en succesfuld operation, og ser derfor frem mod en lang genoptræningsperiode:

Operationen af mit knæ er gået helt efter planen, og jeg er allerede godt i gang med genoptræningen. Nu slapper jeg af ved min familie, og er derefter klar på at give den gas med vores fys i det nye år!” siger Laura Skovhus.

Cheftræner Peter Jagd er selvfølgelig ærgerlig – først og fremmet på Skovhus’ egne vegne:

Laura Skovhus har i mine snart to år i klubben arbejdet stenhårdt på den rolle, hun endte med at få. I starten af sidste sæson var der ikke mange minutter at hente, men Skovhus brokkede sig aldrig eller kom med undskyldninger – hun arbejdede bare endnu hårdere. Det betød, at hun i denne sæson spillede sig til en enormt vigtig rolle, særligt defensivt, og derfor gør det selvfølgelig ekstra ondt, at hun må se ind i en lang skadesperiode: Både for de kompetencer vi kommer til at mangle på holdet, men først og fremmest for Skovhus selv”.

Selvom vi først skal ind i næste sæson, glæder vi os til at se Skovhus tilbage på banen, endnu stærkere end før. Giv Laura Skovhus et ”like” og ønsk hende god bedring!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram