Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Laura Skovhus tager en sæson mere

13. juli 2023

Laura Skovhus, bedst bare kendt som ”Skovhus”, tager endnu en sæson i EH Aalborg. Skovhus har sidste sæson været en del af den stærke streg-trio, hvor hun hen mod slutningen af sæsonen tilkæmpede sig en større og større rolle – noget hun håber at kunne fortsætte med:

Jeg har valgt at fortsætte i EH, da jeg trives i klubben. Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte min udvikling her, og er klar på at tilkæmpe mig en større rolle. Jeg glæder mig til næste sæson med holdet, hvor vi skal bygge videre på de gode takter fra sidste sæson” siger Laura Skovhus.

Laura Skovhus - EH Aalborg

Cheftræner Peter Jagd glæder sig over også at have Skovhus på holdkortet næste sæson:

Skovhus er en fighter i ordets reneste forstand. Fuld knald på intensitet, holdånd og godt humør, og så er hun yderst skarp på hendes afslutninger. Hendes rolle i både overtal, 7-mod-6 og i forsvaret udviklede sig sidste sæson, og det er jeg sikker på, den vil fortsætte med. Jeg er rigtig glad for, at Skovhus vil være med en sæson mere

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram