Lørdag venter endnu en hjemmekamp

Lørdag den 3. december kl. 14.30 venter der en ny hjemmekamp i Nørresundby Idrætscenter denne gang mod Hadsten Håndbold.

Vi har spurgt EH Aalborgs Cheftræner Peter Jagd om hans kommentarer til kampen:

Efter en flot hjemmesejr mod Bjerringbro i lørdags, stiller vi nu skarpt på endnu en stærk modstander. Hadsten har svinget lidt i resultaterne, men har bl.a. slået TMS Ringsted med hele 10 mål. Det er derfor et hold, vi i allerhøjeste grad skal tage seriøst, og de kommer med mange dygtige spillere, så vi skal virkelig holde tungen lige i munden for at komme fra kampen med to point.

Tilgangen af Mette Brandt Nielsen, hvad vil det betyde for jer?

I løbet af ugen har vi fået tilgang af Mette Brandt Nielsen, der måske kan se frem til hendes debut for EH Aalborg. Det giver os endnu flere våben angrebsmæssigt, oven i de mere end 29 mål vi har lavet i snit.

Vores forsvar og samarbejdet med vores målvogtere har også set rigtig godt ud, hvor vi fortsat er dét hold, der har lukket færrest mål ind. Kunsten bliver derfor at ramme højt niveau i begge ender af banen på lørdag. Gør vi dét, har vi en god chance for endnu en hjemmesejr. Som altid håber vi på god opbakning – det hjælper os altid mod gode præstationer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *