Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Maiken Skov skriver talentaftale med EH Aalborg

21. januar 2021

Det glæder os meget at Maiken Skov har underskrevet en talentaftale med EH Aalborg. Den sportslige ledelse har i samarbejde med trænerstaben udviklet et nyt talent-koncept der har til formål at skabe den bedst mulige overgang fra EH Aalborg´s ungdomshold til førsteholdet. På den måde får spilleren adgang til samme vilkår som de øvrige førsteholdsspillere, men med et tilpasset forløb som sikrer at talentet samtidigt har den fornødne tid til at passe uddannelse eller arbejde ved siden af. Konceptet har været en stor succes for klubben idét fire spillere allerede har taget skridtet fra u19 holdet til førsteholdet. Nu glæder det os at kunne afsløre yderligere to spillere som har skrevet under på talent aftalen.

I dag vil vi præsentere Maiken Skov som er den seneste ungdomsspiller til at indgå en talentaftale med klubben. Maiken er 18 år gammel og kommer oprindeligt fra Aabybro. Her har Maiken fået sin håndbold opdragelse indtil hun blev scoutet af klubben og blev en del af U15 talentgruppen. Herefter blev Maiken rykket op på det daværende U16 hold. I mellemtiden blev det til et efterskoleophold inden hun vendte tilbage til EH Aalborg´s U17 hold. Maiken er en teknisk dygtig venstrehåndet spiller som primært spiller på højrefløjen.

Allan Heine udtaler: 

”Igennem flere år har talentsarbejdet været på et højt niveau og det er med stor tilfredsstillelse, at vi igen kan trække en spiller op i førsteholdstruppen. Maiken har i indeværende sæson deltaget i flere træninger og har vist, at hun har et potentiale som er interessant at se nærmere på. Maiken vil derfor i kommende sæson være endnu en af de lokale spillere på en talentaftale med EH Aalborg. Det glæder mig, at vi på relativ kort tid har formået at klargøre en ung spiller til “next step”. Dette er også en stor anerkendelse til arbejdet i vores ungdomsafdeling.”

Kenneth Hedegaard udtaler: 

”Jeg er først og fremmest glad og stolt på Maikens vegne – Maiken arbejder benhårdt hver uge og det har naturligvis belønnet sig. Maiken er endnu en spiller fra lokalområdet, som får chancen for at vise hvad hun kan. Jeg er selvsagt glad for, at vi lykkes med vores talentarbejde i klubben og det fortæller mig også at vi som klub, gør et godt stykke arbejde og vi også belønner de unge spillere og giver dem mulighed for at vokse i klubben”

Maiken Skov udtaler: 

”Jeg er super glad for at få denne mulighed, og at klubben tror på os unge. Jeg forventer at blive udfordret og presset maks til alle træningerne, samt at udvikle mig som håndboldspiller. Derudover er jeg bare virkelig spændt, og glæder mig til hvad fremtiden bringer.”

Af Simon Knøsgaard

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram