Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Marlene Dahlmann fortsætter i EH Aalborg

5. marts 2024

Marlene Dahlmann fortsætter i EH Aalborg!✍️

Den tidlige sementering af oprykningen til Kvindeligaen har betydet at den sportslige ledelse har kunnet fremskynde processen med at sikre kontraktforlængelser til den kommende sæson. I dag kan vi med stor glæde offentliggøre at også Marlene Dahlmann vil være at finde på holdkortet til den kommende liga-sæson. Marlene kom til klubben i starten af sidste sæson, og ser derfor frem mod sin tredje sæson i klubben:

”Jeg har været rigtig glad for mine to år i EH Aalborg allerede, både på og udenfor banen. Vi har haft nogle rigtig gode sæsoner i 1. division, så nu bliver det spændende at prøve kræfter med ligaen næste sæson”

Cheftræner Peter Jagd ser også frem til endnu en sæson med Marlene:

”Marlene er først og fremmest en rigtig dygtig fløjspiller: Hun besidder mange varianter i hendes afslutninger og er enormt hurtig i kontrafasen. Men dernæst går hun virkelig forrest på træningsindstilling: Hun er heldigvis sjældent skadet, men de gange, hun har været, har det været fordi hun har trænet for hårdt. Det er et meget godt billede på, hvor dedikeret Marlene er, og hvor meget hun betyder for hele vores set-up. Det er derfor rigtig dejligt, at vi i endnu en sæson har Marlene Dahlmann med i truppen, til at sikre os endnu en sæson i Kvindeligaen”.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram