Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Nederlag i første oprykningskamp

7. maj 2023

Det var en spændende kamp mellem Ajax København og EH Aalborg, da de to hold søndag eftermiddag mødtes i Bavnehøj Hallen i en afgørende kamp om oprykning til kvindeligaen. Hjemmeholdet Ajax København vandt kampen med 29-25 over EH Aalborg, og dermed har de nu en fordel inden den afgørende returkamp, som spilles næste søndag i Nørresundby Idrætscenter. EH Aalborg kan med en sejr på søndag fremtvinge en tredje og afgørende oprykningskamp om at komme i Kvindeligaen.

I første halvleg var Ajax København hele tiden foran EH Aalborg med et mål eller to, og de kunne gå til pausen foran med 12-10. Men EH Aalborg kom godt med fra starten af anden halvleg og fik reduceret til 14-13 ved Märta Hedenquist. Desværre for EH Aalborg fik Ajax København en stærk periode og kunne bringe sig foran 20-16, og EH Aalborg kom herefter aldrig helt tæt på værternes føring.

EH Aalborgs mål blev scoret af Märtha Hedenquist med 6 mål, Frida Høgaard Nielsen med 5 mål, Marlene Lau Dahlmann med 3 mål, Sign Kusk og Andrea Jacobsen med 2 mål hver, og Mille Eisenhardt, Maiken Skov Nielsen, Laura Linde Skovhus, Mette Brandt Nielsen, Sofie Lassen Nygaard, Cecilie Termansen og Ida Louise Andersen med 1 mål hver.

Alt er dog stadig muligt for EH Aalborg, da der stadig er en chance for oprykning. Derfor vil holdet med sikkerhed give alt, hvad de har i den kommende returkamp i Nørresundby Idrætscenter, og det vil helt sikkert blive en kamp, som ingen vil gå glip af. Billetter kan købes i døren eller på EH Aalborgs hjemmeside fra mandag 8. maj kl. 16.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram