Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Nederlag trods god indsats

19. februar 2022

TMS Ringsted rejste lørdag hjem en sejr på 28-32 fra kampen i Nørresundby Idrætscenter mod EH Aalborg i håndboldkvindernes 1. division.

EH Aalborg kom foran 1-0 ved Sandra Erlingsdottir, men herefter overtog gæsterne initiativet i kampen og bragte sig hurtig foran med 2-3 mål. I gennem hele første halvleg lykkes det gæsterne at holde hjemmeholdet på afstand trods godt spil fra hjemmeholdet.

Forsvaret havde dog svære betingelser, da den tidligere EH Aalborg og nuværende TMS Ringsted spiller Natascha Wollesen Junggaard spillede en flot kamp og gjorde det svært for Aalborg mandskabet, sammen med Anne Cathrine Lundbye, der blev kampens topscorer med 10 mål for gæsterne. Det lykkes aldrig for EH Aalborg at få lukket gæsternes angrebsspil ned.

EH Aalborg gik til pause bagud 14-17. Fra starten af 2. halvleg stod EH Aalborg forsvaret stærkt og hjemmeholdet fik bedre fat, hvilket gjorde at kampen lå på vippen. Men på trods af at EH Aalborg flere gange var tæt på at komme uafgjort, lykkedes det gæsterne at holde Allan Heines tropper på afstand.

Med 4 minutter og 30 sekunder fik Emma Aagaard reduceret til 27-29 og trods et par gode muligheder samt et par 50/50 kendelser, der desværre faldt ud til gæsternes fordel, endte kampen med en forholdsvis sikker sejr til gæsterne på 28-32

De næste opgaver for EH Aalborg er ude mod Gudme HK den 23. februar og igen søndag den 27. februar mod Rødovre HK.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram