Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Nedtakt: Snævert nederlag på egen bane

9. august 2021

Opstartens første og eneste hjemmebane opgør blev spillet Søndag, hvor Bjerringbro FH var på besøg i Nørresundby Idrætscenter. Senest har de to klubber mødtes to gange i sidste sæson hvilket hver gang har budt på tætte opgør, og det var derfor også forventet at kampen kunne blive tæt. Bjerringbro startede bedst og var således solidt foran i størstedelen af kampen. Mod slutningen af kampen satte Allan Heine og truppen gang i et comeback som skabte kontakt til gæsterne, men måtte dog indse at der ikke var tid nok til at fuldende forsøget.

“Ugens tredje kamp blev en kamp med to vidt forskellige halvlege. Vi havde lidt svært ved at finde bund i forsvaret i første halvleg, mens vi angrebsmæssigt forsøgte at afgøre tingene for tidligt i vores forskellige spil. Vi fik til anden halvleg rettet tingene til og fandt gode relationer mellem hinanden og var tæt på at bringe noget spænding ind i kampen, dertil var Bjerringbro dog for stærke og vi måtte se os besejret.”

Snart venter næste træningskamp mod Skanderborg Håndbold på udebane, og trænerteamet har allerede planen klar for forberedelserne forud for kampen.

“Nu venter der en uge, hvor vi kan får set nærmere på både automatismerne i både forsvar og angreb inden der venter endnu et interessant opgør mod Skanderborg.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram