Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Nedtakt: Sejr i sæsonens første træningskamp

4. august 2021

Nedtakt med Cheftræner Allan Heine

Tirsdag aften leverede EH Aalborg en flot præstation ved at indlede sæsonens første træningskamp med en sejr over Vendsyssel Håndbold. Frem til aftenens kamp havde spillertruppen været i isolation, hvilket medførte at der kun var ét træningspas inden Tirsdagen´s kamp - En let træning som var nødvendig at gennemføre samme dag.

“Den sidste uges tid har været lidt rodet, da halvdelen af holdet har været i isolation pga. coronasmitte i truppen. Nu er vi alle sammen færdigvaccineret og står noget stærkere ift. pandemiens indflydelse i dagligdagen. Derfor var det også med glæde vi så frem til sæsonens første træningskamp.”

Kampen blev spillet i Drinx Arena, hvor der var et flot fremmøde til kampen. Opgøret mellem de to nordjyske klubber skaber altid interesse, hvilket også var tydeligt denne aften. 

Tilskuerne kunne se to meget oplagte hold der udviste stor spillelyst og energi. Cheftræner Allan Heine og trænerteamet havde for første gang mulighed for at afprøve nye konstellationer og taktiske greb, samt at se nyankomne spillere i kamp. Derfor blev det også til spilletid til alle klarmeldte spillere, hvilket alt sammen skabte en meget seværdig håndboldkamp.

“Kampen var præcis som en træningskamp nu er. En masse fine elementer, men også en del ting vi skal arbejde med i den kommende tid. Selvom vi fik en ret god start, så viste Vendsyssel hurtigt deres flotte niveau frem og resten af kampen var ret lige. I de sidste 10 minutter formåede vi dog at trække afgørende fra ved hjælp af den gode kynisme vi som gruppe har opbygget i sidste sæson.”

Næste træningskamp i opstartsprogrammet finder sted Fredag på udebane i Vibocold Arena. Cheftræner Allan Heine ser frem til kampen, som kan forventes at blive en spændende udfordring og god erfaring for holdet på nuværende tidspunkt i opstarten.

“Allerede fredag spiller vi igen og denne gang skal vi mod DM finalisterne fra Viborg HK. Der venter os en meget krævende opgave - hvor vi mærke hvad det vil sige at spille mod toppen af ligaen.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram