Nedtakt: Stor oplevelse og gode erfaringer i kampen mod ligatoppen

Fredag eftermiddag spillede EH Aalborg den anden træningskamp i opstartsprogrammet, denne gang med DM finalisterne fra Viborg HK. Niveauet havde derfor fået et hak opad i forhold til den seneste træningskamp og Cheftræner Allan Heine havde set frem til at give spillertruppen en oplevelse af at møde et ligahold fra øverste hylde. 

“Det er altid en fornøjelse at komme på besøg hos Viborg HK. En god atmosfære og en god gæstfrihed – ihvertfald indtil kampen startede” Smågrinede Allan Heine efter kampen. EH´s Cheftræner kender om nogen traditionsklubben efter sine seks sæsoner i trænersædet hos de grønne hjerter. Nærmest traditionen tro er Viborg igen i år blandt modstanderne i opstartens træningskamp-program, som denne gang blev spillet på udebane i ViboCold Arena.

“Vi startede meget fint og viste nogle gode elementer i begge enden af banen. Ret hurtigt stod det dog klart at vi var oppe mod et af Danmarks bedste hold. Den åbenlyse klasse udfordrede os helt naturligt og vi kan tage meget med fra kampen. Nok tabte vi kampen, men vigtigst af alt så lærte vi en masse. Nu hviler vi benene lidt inden der igen venter en interessant træningskamp.” 

Dermed blev forventningerne til dagens opgør indfriet på bedste vis og spillertruppen er dermed klar med mange nye erfaringer til Søndagen´s træningskamp mod Bjerringbro FH. Kampen spilles på hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter. Der er gratis adgang ved fremvisning af coronapas. Kampen spilles kl. 13.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *