Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Ny sejr til EH Aalborg

20. januar 2023

Aftens udekamp i kvindernes 1. division mod Søndermarken IK blev vundet 20-26 af EH Aalborg. Aalborgenserne var klar til kamp fra starten af og bragte sig foran 0-3 efter 5 minutters spil og tillod herefter aldrig værterne at tage føringen tilbage i kampen.

Første halvleg blev en tæt affære, hvor EH Aalborg dog meste af tiden holdt føringen på 2-3 mål. EH Aalborg kunne gå til pausen med en 11-13 føring.

EH Aalborg åbnede anden halvleg stærkt og gik fra 12-14 til 12-17 før hjemmeholdets træner tog en team timeout efter små 4 minutters spil af anden halvleg. Herefter holdt EH Aalborg fast i føringen, dog fik hjemmeholdet reduceret til 17-20, men kom aldrig helt tæt på. Og med kampens sidste 2 mål scoret af EH Aalborgs topscorer i aftens kampen Signe Kusk og Marlene Lau Dahlmann - kunne EH Aalborg tage en 20-26 sejr med hjem.

Målscorer EH Aalborg: Signe Kusk 5, Marlene Lau Dahlmann 5, Mille Eisenhardt 4, Andrea Jacobsen 3, Martine Tveter 2, Frida Høgaard Nielsen 2, Cecilie Termansen 2, Emma Aagaard Poulsen 2, Mette Brandt Nielsen 1.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram