Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Ny storsejr til EH Aalborg

11. marts 2023

Lørdag eftermiddag var EH Aalborgs førerhold i 1. division kvinder en tur i Hadsten, hvor der ventede en svær udekamp mod et motiveret hjemmehold, der er en del af bundkampen i rækken.

Med fire kampe tilbage af sæsonen er der hård kamp om den direkte oprykning til Kvindeligaen, og der var derfor to meget vigtige point på spil i lørdagens kamp – Vi spurgte Cheftræner Peter Jagd før dagens kamp om hvordan han så dagens kamp:

"Siden juli har vi hver eneste dag arbejdet på at slutte som nr. 1. Det er inden for rækkevidde, men det kræver toppræstationer de sidste fire kampe, hvis det skal lykkes.

Og det var et klar og motiveret aalborgensisk hold, der gik på banen i Hadsten. EH Aalborg kom godt nok bagud 1-0, men fik en god start på kampen og efter 3 minutters spil kunne Andrea Jacobsen bringe EH Aalborg foran 1-3. Værterne fra Hadsten kæmpede godt og gav ikke EH Aalborg muligheden for at slå et større hul i kampens første 20 minutter. Frida Høgaard Nielsen scorede sit første mål til 9-12 føring til EH Aalborg efter 20 minutters spil og kort efter gjorde en stærkt spillende Andrea Jacobsen det til 9-13.

Hadsten Håndbold bedre med i første halvlegs sidste minutter og reducerede til 11-13, men 2 mål af Frida Høgaard Nielsen og Mille Eisenhardt gav pauseføring til EH Aalborg på 11-15.

Anden halvleg blev åbnet på forrygende vis af EH Aalborg med 5 scoringer i træk, dermed var stillingen 11-20 og EH Aalborg dominerede kampen totalt. De gode takter fortsatte og Emma Aagard Poulsen kunne efter 44 minutters spil gøre det til 12-25 i aalborgensisk favør.

Et stærkt spillende EH Aalborg hold kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en klar 18-33 sejr. Næste opgør er 18. marts i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå kl. 14.30 mod TMS Ringsted, der er det eneste hold, der i denne sæson har besejret EH Aalborg i kvindernes 1. division.

På vej hjem i bussen sørgede Berliner Döner Aalborg for en lækker eftermiddags döner til førerholdet i Kvindernes 1. division.