Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

NYALA KRULLAARS SKIFTER TIL EH AALBORG FRA KØBENHAVN HÅNDBOLD

10. juni 2021

Vi har været rigtig spændte på at offentliggøre dagens nyhed og længe holdt vejret undervejs. Men nu er det officielt – Nyala Krullaars skifter til EH Aalborg fra København Håndbold. Den hollandske bagspiller er et stort talent og har blandt andet EM sølv med u19 på CV´et. Nyala har længe været i kikkerten hos Cheftræner Allan Heine og vi er stolte over at kunne præsentere en så spændende spiller til næste sæson. Welkom Nyala!

Allan Heine udtaler:

“I Nyala har vi fundet en spændende venstre back, der er flere omgange for København Håndbold og for det hollandske U-landshold har vist store kompetencer. Vi får tilknyttet endnu en skytte til holdet og det giver os endnu flere muligheder i vores offensive setup. Derudover giver hun ligeledes endnu flere muligheder i vores defensiv. Vi glæder os meget til at få integreret Nyala på holdet, i byen og ikke mindst få sat skub i hendes udvikling.”

Spiller Foto: København Håndbold
Billede: EH Aalborg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram