Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Off day for EH Aalborg

12. marts 2022

Der var lagt op til, at de sidste 3 kampe for EH Aalborg i denne sæson skulle være 3 "finaler" om at sikre sig den tredje og sidste kvalifikationsplads til oprykningskampene om at komme i landets fornemste række for håndbolddamerne.

Desværre var det en reel offday for aalborgenserne på en dag, hvor ikke mindre end 11 stk. 100% chancer blev misset på en velspillende Roskilde målvogter. Dertil kom, at antallet af tekniske fejl blev alt for højt. Disse faktorer gjorde, at kampen endte med en sikker sejr til gæsterne fra Roskilde Håndbold på 19-25.

Kampens indledning var præget af nervøsitet og få mål fra begge hold. Kampens bedste EH Aalborg spiller Rikke Hoffbeck Petersen gjorde det til 3-2 efter knap 9 minutters spil. Det meste af 1. halvleg virkede det som om at EH Aalborg lige var den tand bedre end gæsterne, derfor kunne Aalborgenserne også holde en smal føring.

Efter knap 25 minutters spil bragte Anne Brinch-Nielsen værterne foran 9-8, men til publikums store ærgerelse mistede hjemmeholdet fuldstændigt initiativet. Gæsterne scorede 5 mål i træk uden, at EH Aalborg kunne svare igen. Gæsterne gik derfor til pause med en 9-13 føring.

EH Aalborg fik sig kæmpet tilbage i kampen og fik udlignet til 15-15 ved Sofie Lassen Nygaard, men herefter kørte gæsterne fra Roskilde sejren sikkert hjem, der var ikke tvivl om kampens udfald, der endte med 19-25 i Roskildes favør.

Med dagens nederlag er EH Aalborg ude af kampen om den sidste oprykningsplads. Næste kamp er ude mod DHG Odense på søndag den 20. marts. Sæsonens sidste hjemmekamp bliver mod AGF lørdag den 26. marts. kl. 14.00 i Nørresundby Idrætscenter, hvor der bliver masser af underholdning for tilskuerne.

EH Aalborg håber på at kunne fylde hallen op i forbindelse med Spinning Grand Prixet, hvor en lang række virksomheder hjælper med at cykle penge ind til EH Aalborg og EH Aalborg ungdom.

Billetter kan købes HER

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram