Optakt til pokalkamp mod Viborg HK

På onsdag d. 23. august kl. 19:00 skydes EH Aalborgs sæson for alvor i gang i Skansen, hvor Viborg HK kommer på besøg i Santander Cup’ens 1/8-dels finale.

Traditionsklubben fra Viborg HK har skiftet ud på både træner- og spillerfronten op til den kommende sæson, men selvom holdet måske ikke er, hvad det tidligere har været, er det alligevel et hold med stor kvalitet, som EH Aalborg skal forsøge at slå ud af pokalturneringen:

“Vi er alle sammen bevidste om, at der venter os en stor og rigtig svær opgave. Viborg har dygtige spillere på samtlige positioner, og selv når de skifter ud, kan de stille med et hold, der har kvalitet til slutspillet. Men vi lægger os ikke ned. Vi kommer til at kæmpe med alt, hvad vi har, og vi accepterer ikke et nederlag. Med et nederlag på 3-4 mål vil de fleste sikkert sige, at vi ville have gjort det godt, men vi er ikke tilfredse med andet end et avancement til kvartfinalen, om end vi godt ved, at det bliver en yderst svær opgave” siger cheftræner Peter Jagd.

Vi håber at få en masse folk i hallen, både for at bakke holdet op, men også for at byde velkommen til vores nye spillere Clara Lerby, Elín Thorsteinsdóttir, Isabella Sørensen, Lin Johannsen, Rikke Thorngaard og assistenttræner Steffen Sagan.