Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Optakt til sæsonens første turneringskamp

9. september 2022

Præcis 52 dage efter sæsonens første haltræning, skydes sæsonen i gang på en svær udebane i Ringsted. 8 træningskampe, 25 haltræninger og en masse fysisk træning og team-building kulminerer nu i dét, som vi alle har ventet på: Sæsonens første kamp.

Vi har spurgt vores nye træner Peter Jagd om holdet er klar til sæsonens første kamp i 1. division ude mod TMS Ringsted lørdag:

Vi har haft lidt udskiftning til denne sæson: Flere nye spillere, bl.a. fra Island og Norge samt en stor del af trænerteamet der er skiftet ud. Det har alt sammen taget tid at spille sammen. Vi har arbejdet med alle de facetter af spillet, som vi nu engang har kunne nå, og jeg synes, vi står et godt sted. Vi er desværre lidt ramt af skader, men de spillere, der er klar til kamp, har leveret nogle rigtig gode indsatser i træningskampene og til træningerne. Jeg er helt tryg ved, at vi kan komme med et højt niveau: Vi er gode lige nu.

Når dét er sagt, så åbner vi sæsonen på en rigtig svær udebane. Ringsted havde en flot sidste sæson, og de er kun blevet bedre siden. De spiller noget hurtigt angrebsspil, hvor vi virkelig skal være i højeste gear, hvis vi skal kunne matche dem. Det har vi dog en tro på, at vi kan, og at vi kan levere en god præstation i Ringsted og de efterfølgende 21 kampe i 1. Division.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram