Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

REVANCHETØRST: – JEG HÅBER, AT VI ER BLEVET BEDRE OG KLOGERE

1. marts 2021

Af Stefan Holmager Larsen – 

12 mål. Så stor var forskellen på EH Aalborg og Hadsten Håndbold, da de to hold før jul tørnede sammen i Østjylland. Aalborgenserne blev, med cheftrænerens egne ord, ”kørt ud på røv og albuer”, i et opgør, hvor absolut intet ville lykkes for topholdet. Der er derfor langt i ovnen til et revanchetogt af de større, når de to mandskaber torsdag atter tørner sammen i landet næstbedste håndboldrække.

– Der var mange ting, der haltede lidt i den kamp, og jeg synes også, at Hadsten greb den rigtig, rigtig flot an både på og udenfor banen, men jeg håber, at vi er blevet bedre og klogere siden sidst, og leverer en bedre indsats end det, vi gjorde dér. Så jeg ser det som en åben 50-50-kamp, der kan gå begge veje, lyder det fra EH Aalborg-træner Allan Heine.

Hans hold løb kort før jul ind i en spillemæssig nedtur, hvor nordjyderne hele tre gange indkasserede store nederlag, men der er sket meget hos det unge mandskab, og dét håber cheftræneren, at hans hold kan vise torsdag eftermiddag.

– Jeg synes jo, at Hadsten er et rigtig stærkt hold, det er der slet ingen tvivl om, og de har spillet en flot sæson, men sidst vi mødte dem, der leverede vi ikke vores bedste, så vi vil gerne ind og prøve at se,  om vi kan levere en endnu bedre præstation, og prøve at udfordre Hadsten. Så jeg glæder mig til at se, at vi– forhåbentligt – kommer stærkere ud, siger han.

Kæmper for godt afsæt til kval-kampe

For EH Aalborg er der på papiret ikke meget mere at spille om i grundspillet. Efter weekendens sejr på Sydfyn over Gudme HK sikrede aalborgenserne sig nemlig definitivt en plads i top tre og kvalifikationsspillet til Bambusa Kvindeligaen, og derfor er det nu blot et spørgsmål om, hvorvidt nordjyderne skal have hjemmebanefordel i en eventuel tredje kamp i de forestående play-off kampe. 

Det kan lade sig gøre med en enkelt point i holdets sidste to opgør mod Hadsten og Ringkøbing eller hvis Sønderjyske taber point i deres sidste kampe. Alligevel går EH-spillerne på banen med ild i øjnene – der står nemlig forsat revanche på spil for nordjyderne.

– Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at slå Hadsten, som gav os en ordentlig røvfuld sidste gang, og der udover vil vi også gerne vise Ringkøbing, som ser ud til at blive oprykkerne, at vi kan slå dem, så derfor så går vi ind til de kampe for at vinde dem, og for også at få et godt afsæt til kvalifikationsspillet, forsikrer Allan Heine.

Han hold skal i kvalifikationsspillet ud i en duel på bedst af tre opgør mod en ad kollegerne fra 1. divisionen, men hvem det bliver er endu ikke afgjort. Bedst i svinget ligger SønderjyskE, der indtager den øjeblikkelige 3. plads i rækken, men også Hadsten, Bjerringbro og TMS Ringsted har en teoretisk chance for at ende i kvalifikationsspillet. Vinderen af playoff-kampene skal efterfølgende ud i endnu en duel mod et af dette års lavestrangerede ligahold om den sidste plads i næste sæsons Bambusa Kvindeligaen.

Kampen mellem EH Aalborg og Hadsten Håndbold spilles torsdag den 1. april klokken 14.00 i Nørresundby Idrætscenter. På grund af de nuværende coronarestriktioner er det fortsat ikke tilladt at have tilskuere i hallen, men kampen kan følges live på vores facebookside.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram