Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

RIKKE BLIVER I AALBORG

3. juni 2021

Rikke Hoffbeck har taget alle med storm i sin første sæson og vi er utrolig glade for at Rikke har valgt at forlænge sin aftale med EH Aalborg. Rikke´s positive og professionelle personlighed repræsenterer på bedste vis klubbens værdier og vi glæder os til videre at se Rikke´s sportslige og menneskelige kvaliteter, både på og udenfor banen.

Rikke Hoffbeck udtaler:

“Jeg trives rigtig godt i klubben, hvor jeg har nogle fantastiske holdkammerater og super dygtige trænere, så for min videre udvikling er EH det helt rigtige sted for mig. Jeg befinder mig rigtig godt i den rolle, jeg har både på og udenfor banen, så jeg ser frem til at lægge yderligere lag på i den kommende sæson.”

Allan Heine udtaler:

“Rikkes præstationer i denne sæson taler for sig selv. Rikke er en moderne fløj der giver en øget kompleksitet til vores angrebsspil. Defensivt som offensivt har hun været blandt 1. Divisions absolut bedste spillere og det bliver interessant at følge hendes fortsatte udvikling i EH Aalborg.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram