Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

SÆSONAFSLUTNING MED EH AALBORG SUPPORT

7. juni 2021

Lørdag holdte fanklubben EH Aalborg Support traditionen tro sæson-afslutning for holdet. I den anledning uddelte fanklubben tre priser. Hvert år kårer fanklubben således Årets Udvikling, Årets Kammerat samt Årets Spiller.

ÅRETS UDVIKLINGFRIDAARETS KAMMERATMARTAÅRETS SPILLERSANDRA

Aftenen var også en god anledning til at fejre en flot sæson og samtidigt tage afsked med de af vores spillere som nu skal videre. Disse spillere vil vi skrive nogle ord om i den kommende tid på hjemmesiden, hvor man også vil kunne sende en direkte hilsen til spillerne, da det ikke har været muligt at tage afsked i hallen i år.
Tak til EH Support for en hyggelig aften og samtidigt en kæmpe tak til holdet og trænerstaben for en helt igennem fantastisk sæson hvor drømmen levede hele vejen igennem. Tak til jer alle sammen for jeres indsats.

Sæsonen på banen endte med en udebane sejr over AGF i Santander Cup Pokalturneringen. Dermed er vi klar til 1/8 finalerne, som tidligere har budt på store kampe for EH, blandt andet ottendedels finalen mod Nykøbing Falster og ikke mindst denne sæsons store drama mod Silkeborg Voel hvor et helt nye EH hold tidligt på sæsonen var sekunder fra at skabe sensationen i Santander Cuppen. Vi glæder os til flere spændende opgør i pokalturneringen.

Cheftræner Allan Heine udtaler om sejren over AGF:

“AGF stillede med et noget andet hold end det vi spillede imod i turneringen og derfor skulle vi tilpasse os løbende i kampen. Det synes jeg pigerne gjorde rigtig flot. 

Jeg er enormt tilfreds med at vi formåede at vinde sæsonens sidste kamp og at vi i tillæg fik bragt alle spillere i kamp. 

Vi satte os på kampen fra første minut, men AGF fulgte godt med og det var først de sidste 8-10minutter vi fik taget den nødvendige afstand.”

AGF 25 – 30 EH AALBORG
(11-14)

Mål (+Assist)
Frida 8 (4 assist)

Märta 6

Rikke 6

Anne 4 (4 assist)

Line 2 (1 assist)

Sandra 1 (8 assist)

Bach 1

Mille 1 (3 assist)

Mette 1

Højer (1 assist)

Laursen (1 assist)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram