Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sæsonen sluttede med to sejre

1. maj 2024

Selvom oprykningen var i hus, var det alligevel vigtigt for EH Aalborg at slutte godt af på hjemmebane. Det blev dog sværere end ventet, da gæsterne fra HØJ Elite blev sendt hjem med mindst mulig margin på 25-24:
Vi har gennem hele sæsonen haft en rigtig stærk hjemmebane, hvor vi har haft en masse gode mennesker og fans i ryggen. Derfor ville vi selvfølgelig gerne kvittere med en sejr i sæsonens sidste hjemmekamp. Det lykkedes heldigvis, men ikke uden problemer: HØJ skal have stor ros for deres måde at gå til kampen på, og fik på mange måder udfordret os. I en tæt afslutning holdt vi dog hovedet koldt, og det er en god evne at kunne vinde tætte kampe: Det får vi i høj grad brug for næste sæson” siger cheftræner Peter Jagd.

I april måned kom sæsonens sidste gældende kamp så: 3. Divisionsholdet fra JAI Aarhus blev på udebane slået med 19-40 i Santander Cup’en, og sender dermed EH Aalborg i 1/8-dels finalen. Den bliver spillet på hjemmebane til august, når et slutspilshold fra Kvindeligaen skal matches i næste runde af pokalturneringen.

Pigerne er nu i gang med en masse styrketræning: Fysikken skal opgraderes, hvis de skal kunne matche verdens bedste håndboldspillere. I midten af juni sendes pigerne på en velfortjent sommerferie, og til juli møder den nye trup ind til den kommende sæson.

Tak for i år – og på gensyn næste år i Kvindeligaen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram