Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sæsonens 12. sejr i træk trods mange tekniske fejl

13. januar 2024

EH Aalborg fører 1. division med maksimum point, hvorimod Fredericia har haft en svær sæson før dagens opgør. I holdenes første opgør i Fredericia fik EH Aalborg hård modstand, og selvom EH Aalborg var klar favorit til sejren i dagens opgør i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, så blev det en svær og rodet affære. Hvor EH Aalborg vandt 25-21 men også en kamp hvor EH Aalborg lavede sjældent mange tekniske fejl og brændte et utal af oplagte målchancer.

Før kampen blev klubbens sponsorer ellers varmet op på bedste vis via lækker mad til VIPen til sponsorerne samt EH Aalborgs hovedsponsor Sparekassen Danmark havde sørget for gratis adgang til dagens opgør.

Fra kampens start satte gæsterne fra Fredericia tonen ved at score de første to mål. Fredericia HK's stærke målvogter, Kira Jensen, skabte store problemer for EH Aalborg gennem hele første halvleg. Alligevel lykkedes det dog EH Aalborg at vende spillet og sikre en pauseføring på 14-9, takket være effektive kontraangreb.

I anden halvleg startede EH Aalborg bedre, holdet udbyggede deres føring til syv mål ved stillingen 22-15 efter 47 minutters spil. Men Fredericia HK gav ikke op og formåede at skabe spænding ved at reducere EH Aalborgs føring til 23-20. En hurtig generobring af bolden gav håb om yderligere reduktion, men en teknisk fejl fra Fredericia satte en stopper for deres comeback.

EH Aalborgs Thelma Helenius sikrede holdets sejr med målet til 24-20, hvilket banede vejen for en 25-21 sejr over bundholdet. Trods sejren bør EH Aalborg være bekymrede over det store antal tekniske fejl og de mange brændte målchancer. Der skal findes en helt anden koncentration frem i de kommende par måneder, hvis holdet skal sikre sig oprykning til Ligaen.

Næste opgave for EH Aalborg er en udekamp mod lokalrivalerne fra Aalborg HK lørdag den 20. januar kl. 14.00. Denne kamp vil utvivlsomt blive en ny prøvelse for holdet og deres koncentration gennem hele kampen.