Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Scoringsrekord da EH Aalborg slagtede Rødovre

13. november 2021

For første gang i fem sæsoner rundede EH Aalborg 40 mål i en turneringskamp, da holdet lørdag snuppede to point til tabellen med en storsejr på 41-25 over Rødovre HK.

Af Stefan Holmager Larsen

Håndboldkvinderne fra EH Aalborg kom tilbage på sejrssporet efter sidste uges nederlag til Vendsyssel Håndbold, da holdet lørdag på hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter gik målamok og trynede bundboldet Rødovre HK med 41-25.

Mod Vendsyssel var det en storspillende tidligere EH-keeper, der spillede aalborgenserne et puds trods fornemt angrebsspil, men denne gang sad koncentrationen lige i skabet, når hjemmeholdets spillere kom igennem til skud.

- Vi fik jo heldigvis det svar, som vi søgte i vores seneste kamp. Jeg synes, at vi i høj grad får præsteret på det niveau, vi gerne ville. Specielt angrebsmæssigt, der leverer vi høj koncentration i stort set samtlige 60 minutter, så det var fedt at se,lyder det fra EH Aalborg-cheftræner Allan Heine.

Med en nordjysk defensiv, der i denne sæson har været hårdt plaget af skader, og derfor har måtte ændres adskillige gange, har netop EH Aalborgs angrebsspil længe været omdrejningspunktet på banen, og med 41 kasser mod Rødovre opnåede holdet en helt ny milepæl.

Lørdagens kamp var nemlig første gang i de seneste fem sæsoner, at det lykkedes klubbens førstehold at score så mange mål i en turneringskamp. Tættest på var i 2017, hvor holdet - ligeledes i landets næstbedste række - vandt 39-17 på hjemmebane over AGF.

- Det er en scoringsrekord i EH Aalborgs historie, og det viser også, at i måden vi træner på angrebsmæssigt, og den måde vi angriber tingene på, der har vi været gode over en længere periode. Når vi så rammer flow på rigtig mange spillere, som vi gør i dag, så kommer det til at se ud, som det gør, og det er fedt, siger Allan Heine.

Nordjydernes helt store målsluger mod Rødovre var holdets fløjkriger Rikke Hoffbeck, der var her, dér og alle vegne. Hele 13 gange passerede hun en sagesløs keeper i gæsternes mål, og den storspillende sønderjyde løb fuldt fortjent med titlen som kampens spiller.

- Rikke er jo enormt skarp på sine afslutninger i dag. Hun har et par missere, hvor hun tager den under pres, fordi at armen er oppe eller sådan noget, men virkelig en stærk præstation - også defensivt. Så rigtig dejligt at se, at hun har tur i den både offensivt og defensivt, for hun dækker virkelig, virkelig godt op i dag, det må man bare sige, lyder roserne fra Allan Heine.

Med sejren sniger EH Aalborg sig op på 1. divisionens 5. plads med 10 point. Næste kamp for nordjyderne er søndag den 21. november klokken 13.00, hvor holdet på udebane møder AGF Håndbold.

EH Aalborg - Rødovre HK 41-25 (18-9)

Målscorere EH Aalborg:

Rikke Hoffbeck 13, Frida Høgaard 8, Anne Brinch-Nielsen 6, Cecilie Termansen 5, Caroline Højer 3, Mille Eisenhardt 3, Sandra Erlingsdottir 2 og Mette Klostermann 1.

Stillinger undervejs:

1-0, 4-3, 11-4, 12-7, 16-8, (18-9), 22-10, 25-12, 30-15, 32-19, 35-20, 40-23, 41-25

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram