Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sejr over AGF

25. september 2022

EH Aalborg var lørdag en tur i Aarhus, hvor AGF Håndbold var værter. AGF startede kampen stærkt og bragte sig foran 4-1 efter små 10 minutters spil, men EH Aalborgs Andrea Jacobsen ville det anderledes og med kampens første 4 scoringer for EH Aalborg fik hun bragt balance i målregnskabet. Herefter kom EH Aalborg holdet i gang og fik overtaget og slået et hul på 2-3 mål, som holdt til halvleg, hvor stillingen var 11-14 i EH Aalborgs favør

I 2. halvleg fik EH Aalborg en god start og efter 41 minutters spil havde EH Aalborg ved Astrid Lynnerup bragt sig foran 14-21. AGF kom herefter ikke tilbage i kampen og EH Aalborg kunne derfor sikre sig sejren i Aarhus med 22-29.

Næste opgave for EH Aalborg bliver den 9. oktober kl. 17.00 hjemme i Nørresundby Idrætscetner mod Søndermarkens IK, der har haft hård modstand i deres 3 første kampe, men hvor det i weekenden blev til en sejr over stærke DHG Odense. Så der venter EH Aalborg hård modstand.