Sejr på Sjælland !

Tirsdag aften skulle EH Aalborg til Ølstykke, hvor en udebanekamp mod HØJ Elite ventede – en kamp der var udsat fra december 2023, hvor vi havde Elin med til VM. HØJ Elite havde inden gårsdagens kamp kun tabt en enkelt hjemmebanekamp, så det var med stor respekt, at holdet tog den lange tur over Storebælt:

Vores kendskab til HØJ var ikke stort. Vi har selvfølgelig brugt en masse tid på at forberede os med video, statistik og analyser, men det er altid spændende, når man skal møde et hold for første gang. Den opgave løste pigerne rigtig flot. Et skarpt forsvar lykkedes med mange af de ting, vi havde snakket om inden, og så fik vi også gang i vores kontrafase. Desværre holdt vi sæsonens længste scoringspause på hele 12 minutter, og det gjorde pludselig kampen spændende.

I 2. halvleg fik vi dog styr på målscoringen igen, og fra stillingen 12-14 blev den ti minutter senere til 13-22, hvor kampen reelt blev afgjort.

Bussen var først i Aalborg hen mod kl. 03:00, så onsdag er ren restitution. Torsdag træner vi dog igen, hvor vi starter forberedelserne til lørdagens kamp mod DHG Odense” siger cheftræner Peter Jagd.

Hjemmekampen mod DHG Odense spilles på lørdag kl. 13:30 i Skansen.