Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sejr til EH Aalborg

20. marts 2022

Søndag var EH Aalborgs 1. divisions damer en tur i Odense, hvor DHG Odense var værter. EH Aalborg skulle have revanche efter nederlaget til Roskilde i forrige spillerunde.

Første halvleg var en meget lige affære, hvor holdene skiftedes til at have 1 måls føringer. Værterne fra DHG kunne gå til pause med en 14-13 føring.

Dagens store spiller var banens mindste. Sandra Erlingsdottir stod for ikke mindre end 14 af EH Aalborgs scoringer i dagens opgør. Efter at EH Aalborg brændte deres første straffekast, blev Sandra Erlingsdottir sat til at skyde straffekastene og det med god succes, da hun scorede på alle 7 straffekast, dette krydret med 7 rene scoringer, var det en præstation helt i top af den unge islænding.

EH Aalborg kom godt ud til 2. halvleg og fik slået et lille hul ved 15-17 til gæsterne fra Aalborg. DHG kom godt igen og ved 19-19 var kampen helt åben igen. Men herefter fik EH Aalborg endnu en stærk periode, hvor Anne Brinch-Nielsen bragte EH Aalborg foran 19-24 efter 45 minutter. Hullet var slået igen, men....

Igen vendte kampens initiativ og DHG kom bedre og bedre med i kampen og da haluret viste 56.51 var stillingen 29-30, men EH Aalborg kvinderne ville bare have sejren med til Aalborg og sluttede stærkt af.

Kampen endte 30-32 i EH Aalborgs favør. Men desværre blev det en dyrekøbt sejr for EH Aalborg. Caroline Højer fik desværre en alvorlig ankelskade. Omfanget af skaden kendes ikke i det skrivende øjeblik.