Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sidste kamp inden juleferien

9. december 2022

Med en sejr i lørdagens udekamp mod HIK, kan EH Aalborg mandskabet overvintre på den rækkens første plads, der giver direkte oprykning til Ligaen. Efter et nederlag i sæsonens første kamp ude mod TMS Ringsted, er det blevet til 9 sejre i træk for de stærke Aalborg kvinder. Den 10. sejr skulle meget gerne komme ude mod HIK.

EH Aalborg fik i ugen hjælp af Bjerringbro fH, der vandt over Holstebro. Det betyder, at EH Aalborg med en sejr lørdag i HIK vil kunne skabe et forspring på 2 point ned til både Bjerringbro fH og Holstebro Håndbold efter halvdelen af sæsonens kampe.

HIK indtager rækkens 9. plads, men kommer dog med en frisk sejr over Søndermarkens IK. EH Aalborg skal bestemt ikke gå ind til kampen i Hellerup og regne med at det bliver en "let dag på kontoret". HIK har vist sig stærke på hjemmebane, hvor det bl.a. er blevet til sejr over Bjerringbro fH, derfor vil det kræve en koncentreret indsats af EH Aalborg at sikre sig de 2 vigtige point, der kan sikre, at Aalborgenserne overvintre på rækkens 1. plads.

Cheftræner Peter Jagd forventer en spændende opgør, hvor holdet satser på at videreføre det flotte spil, der har været vist gennem sæsonen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram