Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sikker sejr til EH Aalborg

20. november 2022

På en dag hvor verdens største sportsbegivenhed VM i herrefodbold starter viste EH Aalborgs håndboldkvinder deres klasse ved at tage en sikker sejr med hjem fra Ejstrup/Hærvejen. Kampen startede dog noget tøvende for gæsterne fra EH Aalborg.

Ejstrup/Hærvejen har på trods af deres placering i rækken vist gode takter imod flere af de bedre hold i rækken. Hjemmeholden startede også kampen stærkt og fik bragt sig foran med 5-2. Herefter kom EH Aalborg bedre med i kampen og fik midtvejs i 1. halvleg udlignet til 7-7. Herefter fulgtes holdene ad resten af 1. halvleg, men dog med hjemmeholdet som den dominerende part. Holdene gik til pause 13-13 efter en halvleg, hvor EH Aalborg ikke spillede helt op til holdets normale niveau.

2. halvleg startede som 1. halvleg med hjemmeholdet i den styrende rolle, men bagud 17-15 fik EH Aalborg greb om kampen for alvor og med 4 scoringer på 3 minutter var stillingen vendt til 17-19 i EH Aalborgs favør.

Hjemmeholdet havde fået et lille knæk og EH Aalborg spillede bedre og udbyggede stille og roligt føringen, så da Astrid Lynnerup efter 46 minutters spil bragte EH Aalborg foran 18-23 så det svært ud for hjemmeholdet at komme tilbage i kampen og med yderligere 3 mål af Astrid Lynnerup i den resterende de, af 2. halvleg samt krydret med scoringer af Maiken Skov Nielsen samt Frida Høgaard Nielsen kunne EH Aalborg køre en sikker sejr hjem på 23-28

EH Aalborg topper 1. division kvinder a point med Bjerringbro fH, som netop venter i næste kamp hjemme i Nørresundby Idrætscenter lørdag den 26. november kl. 14.30. Efter kampen vil blive vist VM kamp i fodbold mellem Danmark og Frankring på storskærm inde i opvisningshallen, hvor man umiddelbart efter EH Aalborgs kamp gør klar til fodbold på storskærm. Arrangementet er gratis at deltage i for både tilskuerne til håndbolden og andre, der skulle have lyst til at støtte det danske herrefodbold landshold.