Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Skaderne hagler ned: - Vi er ikke favoritter mod Bjerringbro

15. oktober 2021

Trods en kamppause på to uger siden sidste kamp er listen af skadede spillere ikke blevet kortere hos EH Aalborg. Tvært imod er yderligere to etablerede navne føjet til inden lørdagens udebanekamp mod topholdet Bjerringbro fH.

Håndboldkvinderne fra EH Aalborg skal lørdag på sæsonens hidtil sværeste opgave, når de på udebane skal op imod 1. divisionens nummer et - ubesejrede Bjerringbro FH. Men trods en målsætning, der forud for sæsonen lød på en topplacering og oprykningsdrømme, så er det nordjyske hold langt fra den sædvanlige favoritrolle i kampen i Østjylland - den titel giver cheftræner Allan Heine uden tøven videre til Bjerringbro.

- De er favoritter i kampen. Det er der slet ingen tvivl om. Altså, de har jo vundet rub og stub, og vi har haltet os noget igennem det. Det er jo en underlig situation som EH Aalborg, at vi går ind til en kamp og er underdogs. Det havde jeg egentligt ikke troet, at jeg skulle prøve, men det er nu engang sådan, det er, lyder det fra cheftræneren.

De nordjyske 1. divisionskvinder har i sæsonens indledning været særdeles svingende i præstationerne, hvor skader og sygdom hidtil har spillet holdet et puds. Således er det blot blevet til to sejre i rækkens fire første kampe, og op til lørdagens dyst mod Bjerringbro, som har gjort rent bord i deres første fire opgør, er der lagt op til en noget nær uoverkommelig opgave for aalborgenserne.

- Det bliver jo en vanskelig kamp. Det er der slet ingen tvivl om. Vi har jo desværre stadigvæk store udfordringer på skadesfronten, og der er yderligere to, der desværre er gledet ud af truppen i Nyala (Krullaars red.) og Emma Aagaard. Så derfor skal vi igen til at sætte noget nyt i scene, og det har vi selvfølgelig trænet på og arbejdet på, og vi synes også, at det ser fint ud, men det er jo et forstyrrende element, at vi hele tiden skal opfinde noget nyt både defensivt og offensivt, siger Allan Heine.

Hollandske Nyala Krullaars har igennem en længere periode været plaget af et springerknæ, som nu har sendt hende ud på bænken til en længere pause, mens Emma Aagaard ligeledes er ukampdygtig på ubestemt tid efter fortsatte gener med sin ankel.

Med en lang række profiler siddende ukampdygtige på sidelinjen er det derfor ikke overraskende, at Allan Heine fralægger sig favoritrollen i lørdagens opgør mod Bjerringbro, men det er dog langt fra ens betydende med, at han og resten af EH Aalborg-truppen frivilligt overgiver sig i kampen.

- Jeg synes jo stadigvæk, at vi har en masse talentfulde og dygtige spillere, men det er jo klart, at når vi nu står en del kampe inde i sæsonen uden Märta (Hedenquist, red.), uden Synna (Lien, red.), uden Emma Aagaard, uden Nyala (Krullaars, red.), uden Ida (Andersen, red.), og så selvfølgelig (Laura, red.) Skovhus, så er det jo et helt andet set-up, end det, vi havde forestillet os fra sæsonstart. Det betyder jo, at vi skal angribe kampene sådan på en lidt anderledes måde, hvor der er nogle andre ting, der kommer på spil, og det har vi også gjort vores bedste til, og også med en fin udvikling. Om det så er nok til at besejre et så stærkt hold som Bjerringbro, det vil tiden vise, lyder det fra Allan Heine.

Kampen mellem Bjerringbro fH og EH Aalborg spilles lørdag den 16. oktober klokken 14.00.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram