Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Smalt nederlag i sæsonåbning

10. september 2022

Lørdag kl. 14.00 åbnede EH Aalborgs 1. divisions kvinder sæsonen 22/23 ude mod TMS Ringsted, der er et af de hold, som de fleste forventer kommer med i top 3 i denne sæson. Derfor var der også forventet hård modstand i dagen kamp, der desværres for EH Aalborg endte med et smalt 26-25 nederlag i Ringsted.

Værterne viste ikke megen gæstfrihed fra kampens start, da de hurtigt bragte sig foran 3-0, hvilket i følge EH Aalborgs cheftræner Peter Jagd bevirkede, at EH Aalborg kom til at hænge bagud det meste af første halvleg. Peter Jagd fortsætter: "Den primære årsag var at vi var for uskarpe i vores afslutninger, men havde ellers fornemmelsen af, at vi havde fin kontrol over kampen".

"I 2. halvleg blev EH Aalborg markant skarpere på afslutningerne, og det bragte EH Aalborg foran et stykke inde i 2. halvleg. Selvom EH Aalborg undervejs var foran med 3 scoringer, fik holdet ikke fat i defensiven de sidste fem minutter og tabte måske pusten til sidst i angrebsspillet. Den overordnede præstation var godkendt, men der er selvfølgelig nogle ting, vi skal have arbejdet på"

Heldigvis spiller vi allerede igen på fredag, hvor vi skal forsøge at revanchere os selv. Det bliver vores første hjemmekamp, og vi har selvfølgelig ambitioner om at levere en flot præstation foran hjemmepublikummet.

Kampen spilles i Nørresundby Idrætscenter kl. 19.30 fredag den 16. september mod Gudme HK - Billetter kan købes online HER eller i døren fra kl. 19.00

Målscorer for EH Aalborg: Andrea Jacobsen 5, Astrid Lynnerup 4, Martine Tveter 4, Mille Eisenhardt 4, Cecilie Termansen 2, Marlene L Dahlmann 2, Maiken S Nielsen 2, Laura L Skovhus 1, Sofie L Nygaard 1

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram