Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sofie Lassen forlænger kontrakt med EH Aalborg

26. februar 2024
Forlængelse - Sofie skal lukke liga-skytterne ned!✍️
Sofie Lassen har de seneste par sæsoner spillet en nøglerolle i EH Aalborgs suveræne defensiv, og hun har heldigvis valgt at tage en sæson mere. Cheftræner Peter Jagd ser derfor frem til endnu en sæson med Sofie Lassen som forsvarskrumtap:
”Sofie Lassen har de seneste to sæsoner bundet vores forsvar sammen. Hun besidder store kompetencer i både paradespillet, håndteringen af stregspilleren og i duelspillet. Hun har derfor en stor aktie i, at vi for anden sæson i træk har rækkens bedste forsvar, målt på effektivitet i vores stationære forsvar.
Dertil skal man lige huske, at når vi snakker om Lassens store defensive kompetencer, så er hun også helt central i vores kontrafase: Her har hun ikke bare spillet sig op som holdets tredjemest scorende spiller, men er også den spiller med allerflest assists på vores hold. Det er en del af spillet, vi gerne vil udvikle videre på”.
Selv siger Sofie Lassen om hendes forlængelse:
”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med EH Aalborg efter snakke med klubben. Vi har haft en god sæson i 1 division, og er nu klar til liga fra næste sæson. Det vil jeg rigtig gerne være en del af. Jeg vil bidrage til, at EH Aalborg kan blive et etableret ligahold. Jeg glæder mig til endnu en sæson i et godt træningsmiljø. Jeg håber at kunne lægge yderligere lag på mit spil og udvikle mig endnu mere.”
EH Aalborg har nu en kampfri uge, hvor flere spillere sendes med landshold. Næste kamp er lørdag d. 9. marts kl. 14:00 i Skansen, hvor yderst formstærke TMS Ringsted kommer på besøg.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram