STOR EH-SEJR I RØDOVRE EFTER UJÆVN KAMP

Af Stefan Holmager Larsen – 

Det var ikke til at se, at håndboldkvinderne fra EH Aalborg havde haft en kamppause på en måned forud for søndagens 1. divisionsopgør. Holdet havde på udebane nemlig ingen problemer med at slå rækkens mest formsvage hold fra Rødovre HK med hele 26-35.

– Det er dejligt! Vi skulle op mod et hold, der spillede kamp i sidste uge, og som var i kamp-mode, så det var vi lidt spændte på, men der synes jeg, at pigerne gør det rigtig fint, og spillemæssigt lignede vi ikke nogen, der lige har haft en kamppause, så det var dejligt at se, siger cheftræner Allan Heine.

Det københavnske hjemmehold nåede at spille lige op med EH Aalborg i opgørets første to minutter, hvor Rødovre endda også oplevede at komme foran med 2-1. Herfra kørte den aalborgensiske kontramaskine dog i et helt andet gear end værternes, og i et snuptag havde gæsternes Rikke Hoffbeck både udlignet og øget EH-føringen til 2-5.

Herfra bølgede kampen frem og tilbage i et ganske ujævnt forløb, hvor begge hold skiftedes til at score mål i stimer. Det var dog hele tiden med de nordjyske ligaaspiranter flere skridt foran hjemmeholdet, der efter 20 minutter på banen var i total kontrol ved stillingen 6-12 og igen ved pausen, hvor føringen lød på 12-17, efter en nordjysk udvisning havde givet Rødovre blod på tanden frem mod slutningen af halvlegen. Det ændrede dog ikke på, at der aldrig var reel tvivl om opgørets udfald. 

– Det blev jo en kamp, der lidt fra første sekund blev på vores præmisser. Jeg synes, at det bliver lidt ujævnt og bølger meget frem og tilbage forstået på den måde, at så laver vi lige en masse mål og er i fuld kontrol, og så forærer vi dem lige nogle mål igen. Så det viser sig lidt som en rodet kamp, men altså også en kamp vi har i kontrol hele vejen, lyder det fra Allan Heine.

Chefen er utilfreds med forsvaret

Rødovre HK løb søndag på banen som rækkens øjeblikkeligt mest formsvage hold uden pointmæssig gevinst i deres seneste fem kampe, men sjette gang blev altså ikke lykkens gang for den københavnske forstadsklub. EH Aalborg havde nemlig på intet tidspunkt problemer med at score mål mod et særdeles gæstfrit Rødovre-forsvar, men selvom nordjyderne til sidst nåede op på hele 36 scoringer i kampen, så var cheftræner Allan Heine langt fra tilfreds med sit eget holds defensive indstilling i opgøret, hvor EH-mandskabet lukkede hele 26 bolde i kassen.

– Det er alt for mange. Jeg synes, at der er nogle situationer, hvor vi simpelthen ikke er dygtige nok rent defensivt i kampen her. Jeg synes godt, at vi kan finde sådan en fire-fem mål, hvor man tænker, de her situationer, dem skal de slet ikke frem til, og det skal vi have kigget lidt på, om det er noget, vi kan rette op sådan relativt nemt, siger han.

Med sejren er EH Aalborg fortsat på andenpladsen i landets næstbedste håndboldrække med tre point op til førerholdet fra Ringkøbing. Næste kamp for nordjyderne bliver spillet på søndag den 7. marts, hvor de gæster bundholdet Lyngby HK.

Rødovre HK – EH Aalborg 26-35 (12-17)

Målscorere EH Aaborg:

Rikke Hoffbeck 7, Frida Høgaard Nielsen 6, Emma Aagaard Poulsen 6, Anne Brinch-Nielsen 5, Sandra Erlingsdottir 3, Line Solsø Hindhede 2, Märta Hedenquist 2, Mille Eisenhardt 1, Mette Klostermann 1, Mathilde Bach 1 og Emma Laursen 1. 

Stillinger undervejs:

2-2, 2-5, 4-5, 4-8, 6-8, 6-12, 9-12, 9-15, 11-15, (12-17), 13-19, 15-21, 18-22, 19-25, 21-29, 23-32, 26-35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *