Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Stor håndboldoplevelse i vente fredag aften

4. maj 2022

Er du vild med håndbold, så er der Santander Cup 16-dels Finale Fredag den 6. maj kl. 19:30 i Nørresundby Idrætscenter. Her kan du opleve vel det største danske damehåndbold gennem tiderne - Viborg HK. Og det bliver et Viborghold i topform.

EH Aalborg har trukket Viborg HK i landpokalturneringen. Det bliver som sagt et toptunet Viborg HK, der gæster EH Aalborgs hjemmebane. Kampen bliver en sidste test inden Viborg HK skal spille Final 4 i EHF Cuppen blot 8 dage efter mødet med EH Aalborg. Og 3 dage senere venter der Viborg HK en semifinale om DM mod Team Esbjerg. Så det bliver et topmotiveret Viborg mandskab, der går på banen mod EH Aalborg i Nørresundby Idrætscenter.

EH Aalborg sluttede sæsonen for nogle uger siden og kampen bliver også sæsonens sidste kamp og dermed afskedskamp for flere spillere og ikke mindst cheftræner Allan Heine, der har lavet et stort og flot stykke arbejde i EH Aalborg. De mange skader i sæsonen har desværre været en for stor udfordring for truppen, der ikke kom med i oprykningsspillet i denne sæson. Men klubben har allerede et spændende hold klar til den kommende sæson.

Der er ingen tvivl om, at EH Aalborg mandskabet kommet under voldsom pres mod Viborg HK, der netop nu skal toppe formmæssigt, derfor venter der også en fantastisk oplevelse med nogle landsholdspillere, der er på vej frem i verdens toppen af damehåndbolden. Men som altid kan man være sikker på at EH Aalborg damerne yder sig bedste sammen med trænerteamet, der vil gøre deres at publikum får en god aften.

EH Aalborgs direktør Henrik Skals håber, at mange har lyst til at få en håndboldoplevelse - Billetter kan købes på EH Aalborgs hjemmeside til 50 kr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram