Læs om kampe og resultater

Storsejr i lokalopgør

20. januar 2024

Aalborg HK Møder overmagten i lokalopgøret mod EH Aalborg

Lørdag eftermiddag var der lokalopgør i kvindernes 1. division, da Aalborg HK tog imod ubesejrede EH Aalborg. Det var et opgør mellem bund og top, hvor hjemmeholdet Aalborg HK, kæmpede for at skabe overraskelsen mod rækkens tophold, der indtil videre har haft en perfekt sæson med 13 sejre i træk.

Kampen blev hurtigt domineret af EH Aalborg, der fra starten viste deres styrke og taktiske overlegenhed. Efter kun syv minutters spil var stillingen 6-1 til gæsterne, og det tydede på, at det ville blive en lang aften for Aalborg HK. Hjemmeholdets træner Andreas Krebs tog en team timeout ved stillingen 2-7 i håb om at bryde gæsternes rytme, men dette viste sig forgæves, da EH Aalborg fortsatte deres gode spil.

Clara Lerby fra EH Aalborg viste stor træfsikkerhed, og med hendes mål fra venstre fløj blev stillingen 10-2 efter de første 11 minutter. Denne dominans fortsatte igennem hele første halvleg, og EH Aalborg kunne gå til pause med en komfortabel føring på 18-5.

I anden halvleg indledte EH Aalborg med samme høje niveau, hvilket hurtigt bragte dem foran 5-24 ved Marlene Lau Dahlmanns. Dog faldt koncentrationen hos EH Aalborg, hvilket gav Aalborg HK muligheden for at komme med i kampen. Anne Sophie Kristensen fra Aalborg HK viste flot spil med to imponerende hopskuds mål i hvert sit hjørne af målet.

Til trods for et godt kæmpende Aalborg HK mandskab, kunne EH Aalborg tage en sikker sejr på 16-36. Dette lokalopgør understregede EH Aalborgs styrke og status som ubesejrede tophold.

EH Aalborgs næste udfordring bliver mod Hadsten Håndbold den 26. januar kl. 19.00 i Skansen. Dette møde forventes at blive en væsentlig hårdere prøve for EH Aalborg, der kun formåede at vinde det første opgør mod Hadsten Håndbold med en smal margin på 29-27. Det bliver spændende at se, om EH Aalborg kan fortsætte deres imponerende sejrsrække på hjemmebanen.

Mål for EH Aalborg: Clara Lerby 8, Cecilie Termansen 4, Isabella Sørensen 4, Marlene Lau Dahlmann 4, Lin Johansen 4, Mille Eisenhardt 3, Maiken Skov Nielsen 3, Signe Vetter 2, Johanne Bagger Graugaard 1, Sofie Lassen Nygaard 1, Tine Geertsen 1 og Thelma Helenius 1.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram