Storsejr ikke nok til direkte oprykning

Det var et stærkt spillede EH Aalborg, der bød HIK velkommen til Nørresundby Idrætscenter lørdag eftermiddag og vandt 33-17. Fra starten af kampen sad værterne på kampen og gav aldrig gæsterne muligheden for at levere en overraskelse. Med en solid indsat kunne EH Aalborg gå til pauseføring på 24-11, men alle tilskuers øjne var på mobiltelefonen i forhold til stillingen i kampen mellem Holstebro og Bjerringbro, der blev spillet samtidig. Kunne Holstebro tage point fra Bjerringbro hjælpe EH Aalborg i Ligaen var dagens store spørgsmål?

Holstebro var med i kampen helt til 10 minutter før tid, hvor stillingen var 25-26 i Bjerringbros favør. Desværre for EH Aalborg udeblev overraskelsen og Bjerringbro tog sikkert sejren og dermed oprykningen – Tillykke til Bjerringbro med en flot sæson.

I dagens kamp blev der comeback til Ida Louise Andersen efter 19 måneder ude med en skade endelig var tilbage på banen. Der blev også taget afsked med Martine Tveter, som skal hjem til Norge igen – tak til Martine for en god indsat i klubben.

Den lange vej til Ligaen

EH Aalborg skal i først omgang ud i kvalifikationskampe mod netop Holstebro, vindes disse kampe sammenlagt, bliver næste runde mod det hold, der slutter sidst i Kvindeligaens kvalifikations puljespil.

Her spiller Horsens, Ringkøbing, SønderjyskE, Skanderborg og Ajax mod hinanden 1 gang. Horsens og Ringkøbing har 2 point med over, SønderjyskE og Skanderborg 1 point med over og Ajax 0 point. Der spilles 4 runder. Det bliver interessant at følge hvem EH Aalborg eller Holstebro kommer til at mødes. Først skal Holstebro besejres. Kamptidspunkterne er endnu i skrivende stund ikke fastsat.

Målscorer: Emma Aagaard Poulsen 7, Astrid Lynnerup 6, Frida Høgaard Nielsen 4, Andrea Jacobsen 3, Marlene Lau Dahlmann 3, Ida Louise Andersen 2, Cecilie Termansen 2, Martine Tveter 2, Märtha hedenquist 2, Sofie Lassen Nygaard 1, Mille Eisenhardt 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *