Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Storsejr til EH Aalborg i Odense

10. februar 2023

DHG Odense lagde fredag aften gulv til opgøret mod topholdet fra EH Aalborg i kvindernes 1. division. Værterne fra Odense havde vist god form de seneste kampe, derfor var det også et toptændt EH Aalborg mandskab, der gik på banen.

Mette Brandt Nielsen bragte gæsterne fra Aalborg foran 0-1, herefter ventede aalborgenserne ikke på DHG Odense. Efter 11 minutter bragte Astrid Lynnerup EH Aalborg foran 4-8, der tvang DHGs træner til at tage team timeout. EH Aalborg fortsatte med at dominere og kunne derfor gå til pause med en 7-16 føring. Godt forsvarsspil og gode målvogterpræstationer sikrede den store føring.

2. halvleg blev mere eller mindre en kopi af 1. halvleg, hvor EH Aalborg aldrig tillod værterne at lege med. Maiken Skov Nielsen skabte med sin scoring til 8-18 EH Aalborg på sin første 10 måls føring i kampen, efter 33 minutters spil.

EH Aalborg fik brugt bredden i truppen godt og fortsatte kampen på "autopilot" således kunne nordjyderne køre kampen sikkert hjem med en 21-37 sejr.

Næste opgave for EH Aalborg bliver fredag den 17. februar kl. 19.30 i Nørresundby Idrætscenter, hvor holdet får brug for at Aalborg og Nordjylland bakker op om holdet. Kampen mod forfølgerne fra Holstebro Håndbold kan meget vel blive afgørende for hvem, der rykker i Ligaen.