Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Stregspiller Cecilie Termansen forlænger kontrakten med EH Aalborg

8. marts 2024

Vores stærke stregspiller Cecilie forlænger - God kampdag til alle stærke kvinder!💪💥💪

Endnu en gang vil Cecilie Termansen være at finde i den hvide EH Aalborg-trøje. Det er nemlig lykkedes klubben at fortsætte samarbejdet med den dygtige stregspiller, der bliver en enormt vigtig brik i ambitionerne om at nå endnu en sæson i Kvindeligaen:

”Cecilie (i daglig tale ”T”) har haft en enormt stor rolle i år. Med graviditet og skader på stregpositionen voksede hendes rolle fra at være stor til at være tæt på 60 minutter hver gang. En hård position at spille fuld tid på. Men hun har løftet opgaven til topkarakter, og selvom vi leder efter en stregspiller mere til næste sæson, har jeg også høje forventninger til hendes spil næste sæson.

Derudover er T en afgørende spiller uden for banen, hvor hun samler holdet, men kan i lige så høj grad stille krav til holdkammeraterne til træning. Det er vigtigt for os” siger cheftræner Peter Jagd.

Cecilie Termansen siger selv om endnu en sæson i EH Aalborg:

”Jeg har været rigtig glad for min tid i EH Aalborg og ser derfor frem til at kunne fortsætte i klubben til næste sæson. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ligaen sammen med resten af holdet og håber at kunne udvikle mig yderligere. Jeg er glad for holdet og alle omkring klubben og ser derfor frem til endnu en sæson i EH trøjen.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram