Svær udekamp mod Hadsten venter

Den næste måned bliver eksamen for det unge EH Aalborg hold i kvindernes 1. division i forhold til at indfri oprykningsdrømmene til Ligaen. Holdet har indtil nu spillet en flot sæson, men de sidste 4 kampe i sæsonen helt afgørende for hvem, der tager den direkte oprykning. EH Aalborg møder den kommende weekend Hadsten Håndbold på udebane, herefter venter TMS Ringsted den 18. marts, der som de eneste i denne sæson har vundet over EH Aalborg. I næstsidste runde venter den ultimative prøvelse i form af Bjerringbro FH den 25. marts, der kun er 2 point efter EH Aalborg. Endelig venter HIK hjemme i Skansen den 1. april.

Vi har talt med cheftræner Peter Jagd:
På lørdag kl. 14:00 tager vi en tur til Hadsten, hvor der igen er vigtige point på spil. Med fire kampe tilbage af sæsonen er der hård kamp om den direkte oprykning til Kvindeligaen, og der er derfor to meget vigtige point på spil:

“Siden juli har vi hver eneste dag arbejdet på at slutte som nr. 1. Det er inden for rækkevidde, men det kræver toppræstationer de sidste fire kampe, hvis det skal lykkes. I første omgang venter Hadsten lørdag eftermiddag, og ugen bruges på at blive klar til den opgave.

Vi har haft en uges kamppause, hvor vi har haft nogle lange træninger, og det bliver stadig vigtigt for os at holde os oppe i et højt gear. Det forventer vi af os selv, både til kampen lørdag men også i hele den sidste og afgørende fase af sæsonen” siger cheftræner Peter Jagd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *