Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Svensk A-landsholdsspiller skifter til EH Aalborg

1. juni 2023

EH Aalborg henter fra den kommende sæson Clara Lerby i LUGI. Clara er venstre fløj og var i 2021 med til VM for det svenske A-landshold, og har mange sæsoners erfaring fra den svenske Liga. Det er derfor en signing der glæder cheftræner Peter Jagd rigtig meget:

At få en spiller af Claras kaliber til klubben er selvfølgelig rigtig dejligt. Det viser, at selvom vi ikke lykkes med oprykningen sidste år, så agter vi at rykke op næste sæson, og dét kommer Clara til at hjælpe os med. Hendes afslutninger og kontrafase er på et meget højt niveau, og det får vi selvfølgelig brug for den kommende sæson.

Jeg har haft mange gode snakke med Clara den seneste periode, og vores relativt professionelle set-up ser heldigvis ud til at matche hendes ambitioner. Hun kommer til at bidrage en masse på banen, men kommer også til at falde godt ind i en meget ærgerrig og træningsivrig trup.

Selv siger Clara om skiftet til EH Aalborg:

Det ska bli sjukt kul att komma till Aalborg och spela nästa säsong. Det blir en ny utmaning för mig personligt och sportsligt. Jag har fått ett jättebra intryck från tränare och klubben. Aalborg har något riktigt spännande på gång och jag vill vara med på den resan. Ser fram emot att träffa er alla! Glad sommar 🙂” Vi ser frem til at få Clara Lerby med på holdet!

Billede: TT fra skd.se

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram