Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Sygdomsramt EH Aalborg tager sejren

14. januar 2023

EH Aalborg jagtede lørdag eftermiddag mod Ejstrup/Hærvejen på hjemmebanen i Nørresundby Idrætscenter sin 12. sejr i træk og ikke mindst fastholdelse af rækkens 1. plads. Det var top mod bund idet hjemmeholdet indtog rækkens første plads og gæsterne jumbopladsen.

Gæsterne gik uimponeret ind til kampen og bragte sig foran 0-3. Gennem hele 1. halvleg kæmpede hjemmeholdet med energien, det var tydeligt at se, at hele 9 spillere op til kampen havde været sygdomsramt og ikke havde kunne træne ordentligt den seneste uges tid. Yderligere var Andrea Jacobsen ikke blevet klar til dagens opgør.

EH Aalborg var gennem det meste af 1. halvleg bagud med 3-4 mål mod et frisk spillenede hold fra Ejstrup/Hærvejen, men hjemmeholdet kunne dog gå til pause kun bagud 10-11 grundet 2 sene scoringer af hjemmeholdets Marlene Lau Dahlmann.

Pausen gjorde godt for EH Aalborg. Trænerteamet fra EH Aalborg fik skabt ny energi hos spillerne. Hjemmeholdet startede 2. halvleg med at tage initiativet på banen og samtidig med, at kampens spiller Emma Aagaard Poulsen med 3 hurtige scoringer fik bragt EH Aalborg fra udligning 12-12 til føring 14-12 og gav hjemmeholdet deres første føring i kampen. Med 38 minutters spil bragte Marlene Lau Dahlmann EH Aalborg på 17-14 og hjemmeholdet kæmpede dog stadig med energien, der ikke var på samme niveau som ellers set i denne sæson. Kontrafasen var stort set ikke eksisterende i dag.

Resten af kampen holdt EH Aalborg deres føring på 2-3 mål og kunne til sidst sikre sig en vital sejr i jagten på drømmen - "Oprykning til Ligaen". Men der skal findes et helt andet niveau frem i de kommende kampe hvis drømmen om ligahåndbold skal blive til virkelighed, men mon ikke det kommer tilbage.

Næste opgør for EH Aalborg er allerede fredag den 20. januar kl. 19.30 ude mod Søndermarken IK

Målscorer: Emma Aagaard Poulsen 6, Marlene Lau Dahlmann 4, Mille Eisenhardt 3, Astrid Lynnerup 3, Märtha Hedenquist 2, Johanne Bagger Graugaard 2, Mette Brandt Nielsen 2, Cecilie Termansen 2,Sofie Lassen Nygaard 1, Frida Høgaard Nielsen 1

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram